Voihan kärsä, sunnuntaina purin Camalan sisustaa ja huomasin epäonnekseni, että aurinko oli tehnyt tuhojaan sisustan muoviosille. Osa sisustan muovisista listoista oli ihan haurastuneita, hajosivat kosketuksesta.

1854765.jpg
Kojetaulun irroitus meneillään

Suurin murhe tuli vastaan kun olin irroittamassa kojetaulua, muovi oli niin hauras, että osa meni kolmeen osaan! Muutenkaan osan irroitus ei ollut ihan helppoa, kojetaulu on kiinni pääasiassa ruuveilla, joiden aukaisu nyt ei ongelmallista ole, mutta rattiputken lähellä kojetaulu on kiinni niiteillä metallisessa kiinnikkeessä, en tajuu miksi. Itse metallikiinnike on kiinni rattiputkessa ja tulipellissä. Porasin niitit auki ja sainkin kojetaulun irti, mutta siis kolmessa osassa.

Nyt täytyy hommata uusi kojelauta ja samalla muitakin sisustan osia, sekä alustan puslia ym. Täytyy laittaa heti tilaus jenkkilään, kun Suomesta ei näitäkään osia löydy. Inhottavaa vaan maksaa rahdista ja tullista ym. taas kasa taaloja, mutta samalla tulee hommattua muutakin osaa, eli eiköhän tää tästä.

1854785.jpg
Haurasta muovia, jopa tekonahka hajosi pikku paloiksi.

Ainoa hyvä puoli asiassa on, että nyt saa ostettua oikean värisen osan, ei tarvitse maalata tai verhoilla tätäkään osaa.