Kun olin havainnut, että kotimaasta ei osia juurikaan löydy, suuntasin katseeni ison veden taakse. Googlasin nettiä ja löysinkin paikallisia keskustelukanavia joiden sivuilta rupesin etsimään jotain verkkokauppaa jonka kauttaa löytyisi osia. Löytyihän uudelta mantereelta ainakin yksi kauppa joka on keskittynyt ainoastaan Caminon osiin.

Hakusessa olisi kaikkea pientä kivaa, ohessa muutamia juttuja joita olin kaavaillut hommaavani Camalan koristeeksi ja korvaamaan viallisia osia.

- ChooChoo Custom skuuppi
- SS tyyppinen etuspoileri
- Uusi kattopahvi
- Sisustan listoja ja kiinnikkeitä
- Uusi etusäleikkö
- Korin korjauspaloja
- Tuulitunneli syylärille

1831321.jpg
SS-tyyppinen etuspoileri.

1831322.jpg
ChooChoo Custom skuuppi.

Onhan vielä muutakin mitä oli hakusessa, mutta kaikkea ei löydy edes Camino Storen luettelosta.

Ennen kuin tilasin mitään osia, kokeilin kaupan luotettavuutta tilaamalla heidän luettelon, tein tilauksen netissä ja maksoin luettelon Visalla, luettelo tulikin postissa parin viikon päästä.
Tästä innostuneena laitoin osat tilaukseen, taalan kurssi on sen verran edullinen, että rahdin ja tullinkin jälkeen osia kannattaa tilata jenkeistä.
Pini neuvo, pyytäkää myyjää kirjoittamaan lähetteeseen, että hinta sisältää rahdin, vaikka maksaisitte sen erikseen heille. Tullin ja alvin kun joutuu maksamaan rahdistakin, itse tein sen virheen, että myyjä ilmoitti lähetteellä erikseen osien hinnat ja rahdin, vaikka olin ne maksanut eri laskulla.
Osat saapuivat alle kuukaudessa koti ovelle, hyvä ja nopea toiminta. Kommunikointi onnistui hyvin sähköpostilla.
Puuttuvia osia olen metsästänyt myös E-baystä, sieltä löytyy kyllä lähes mitä vaan

Vielä pitäisi löytää joitain listoja lavan reunaan, ovat kolhiutuneet, sekä kattoverhoilun pitkät listat on hankalat löytää suomesta, täytyy kaiketi kokeilla E-Bayn kautta ostamista.

Tavaraa kertyy talliin, enään pitäisi löytää aikaa rakentelulle.