Joulukiireistä johtuen en ole juurikaan tallissa ehtinyt käymään. Tänään saatiin kuitenkin jouluvalmistelut siihen malliin, että kerkesin hetkeksi talliinkin. Täytyyhän sitä tallissa jouluna käydä, sehän on vanha tapa.

Eihän sitä Jouluna kavereita nostohommiin saa, eikä oikein kehtaa pyytääkkään, joten hoidan homman taas yksin. Edellisestä kerrasta oppineena ajattelin nostaa auton heti tarpeeksi ylös, viimeksihän jouduin pulaamaan autoa korkeammalle, kun renkaat piti saada mahtumaan tukipuun alitse. Nostin siis vuorotellen vasenta ja oikeata puolta ylös pukkien varaan, kunnes auto oli sen verran korkealla, että sopivan korkuiset A-pukit sopii korin helmojen alle, korkeudelle joka vastaa Camalaan tehtyjen pukkien korkeuteen.
Kun rupean laskemaan runkoa alas, jää kori A-pukkien varaan. Heti kun korin ja rungon välissä on tarpeeksi tilaa, asettelen tukevat pukit paikoilleen. Kori jää pukkien päälle ja runko laskeutuu renkaiden varaan lattialle.

2169333.jpg
Aika pulaaminen tossa auton nostamisessa 85cm korkeuteen. Kuvassa näkyy A-pukit, joiden varaan kori jää keikkumaan.

Viimeksi tämä tyyli oli toimiva, miksipä siis ei nyttenkin.

2169341.jpg
Taustalla näkyy pukit, jotka rakensin jo sinistä Camalaa varten. A-pukit potkitaan helman alle kunnhan aika on kypsä rungon laskulle.

2169346.jpg
Tällä hetkellä koko auto on pukkien varassa, runko pudotetaan lattialle heti Joulun jälkeen.

Ei muuta kuin hyvää Joulua kaikille, työkalut lasketaan pöydälle ja tallista kuuluva kalske loppuu hetkeksi. El Orange Camala vaikenee, mutta vain hetkeksi.