Koska eilen lämmitin tallin rungon maalamista varten, niin tänään oli ikään kuin vähän pakko maalata rungon toinenkin puoli, tallissa kun oli hyvä peruslämpö päällä. Lämmittelin tallia heti töiden jälkeen ja Ukon mentyä kahdeksalta nukkumaan oli tallissa sopivasti yli 20 astetta, eli ei muuta kuin maalaamaan.
Aluksi runko piti siis kääntää, yksin kun runkoa kääntelee ja siirtelee tallissa, tietää tehneensä jotain. Ottaa vähän selän päälle toi nostelu.
Homma oli suhteellisen nopea, kun jäljellä oli vain yksi puoli, maalasin kyllä samalla rungon sivut toiseen kertaan telalla, kun maalia sattui olemaan sen verran jäljellä.

Eilisestä viisastuneena kävin kyllä hommaamassa naamarin, ettei toi kuuppa menis ihan sekasin noista maalihöyryistä. Nyt kun maalasin, niin en haistanut mitään, kun otin naamarin pois, tajusin, kuinka kova käry siellä tallissa oikeasti on. Ei ihme, että eilen meinas päätä kivistää ja oli vähän "humalainen" olo, en suosittele maalamista ilman kunnon suojaimia. Olishan se pitänyt tajuta jo ennen ekaa maalaus keikkaa.


Hyvä hengityssuojain kannattaa olla käytössä, suosittelen vahvasti.


Runko maalattuna, lähes kokonaan.

Varmasti on rungossa muutamia koloja jäljellä joihin voisi maalia hulauttaa. Ulkonäkö kysymys lähinnä ja ajattelin hoitaa sen ihan perus mustalla spraymaalilla. Rungon sisällä on joitain paikkoja joihin näkee rungossa olevien reikien kautta ja siisti lopputulos tulee jos suihkin maalia myös niihin paikkoihin. Eipä sillä ole muuta väliä kuin esteettinen merkitys ja toisaalta, eihän tonne auton alle kukaan juurikaan katsele, vai katseleeko?

Nyt kai pitäis hoitaa noi irto-osat sinne hiekkapuhallukseen, pääsis sit maalaamaan nekin kilkkeet ja kasaamaan ton alustan. Hommasin lukkoperän Ebay:n suuresta valikoimasta, perälle ja rahdille jäi hintaa alle 200€, ei mielestäni paha hinta. Lisäksi yritän huutaa 3,23 välitykset sieltä myös. Toivottavasti osat myös tulee sieltä, pikku jännitys päällä.