No niin, vein tossa viikolla etupään osat, jouset, jarrurummut ja vaihteiston poikkipalkin Stopkorrolle  hiekkapuhallettavaksi. Tarkoituksenahan oli säästää omia hermoja lompakon kustannuksella. Kyseessä on sama firma mihin mulla oli tarkoitus viedä runkokin puhallettavaksi, nyt hieman kaduttaa, että en vienyt sitä runkoa sinne. Näistäkin osista tuli tosi siistit ja helpolla.
Pari päivää sen jälkeen kun osat oli viety puhallettavaksi, sieltä soiteltiin ja ilmoitettiin, että kamat voi noutaa. Olin jopa yllättynyt siitä, että miten nopeasti sain kamat takaisin.

Tämän päivän olen lämmittänyt tallia ja huomenna olisi tarkoitus maalata osat. En ottanut puhalluksen yhteydessä osiin pohjamaalia, eli on pieni hoppu päällä, ettei osat rupea heti ruostumaan. Onneksi talli on kuiva, niin tässä on muutama päivä kuitenki pelivaraa kun on pakkasia luvattu.


Puhalletut osat, siisti pinta maalattavaksi.

Tossa poikkituessa ihmetyttää vähän toi vaihteiston "hännän" kiinnitys kohta, mun mielestä se on noin 50mm. oikealla verrattuna siihen sinisen Camalan vastaavaan osaan ja keskilinjaan nähden, mistähän mahtaa olla kyse? Pitääköhän tota kiinnitysrautaa siirtää vasemmalle se 50mm?


Etupään osat puhallettuna, pallonivelet vois vielä vaihtaa tässä vaiheessa.

Ennen puhaltamista suojasin semmoiset kohdat osista, joita en halunnut puhallettavan, esim. kaikki rasvanipat yms. Suojauksessa käytin ilmastointiteippiä, se tuntui toimivan ihan hyvin. Ennen maalaamista täytyy vielä poistaa puslat, niiden tilallehan tulee ne uretaaniset.
Toivottavasti alustasta ei tule liian kova kun kaikki puslat tulee vaihdettua jämäkämpiin.
Sitten kun vielä iskarit täytyy vaihtaa uusiin, niin pitää varmaan olla jo tarkkana, ettei hampaat kolise suusta.

Kävin perjantaina hakemassa US-Parts:lta uudet laakerit etupäähän ja perään koko laakerisarjan, sekä uudet ristinivelet kardaaniakseliin. Edellen jäi ilmeisesti ne alennukset saamatta? Muuten rupeaakin olemaan jo lähes kaikki tarvittavat osat kasassa. Oikeastaan puuttuu enään iskarit, syyläri ja joitain tiivisteitä yms. sälää.

Tästä alkaa pikkuhiljaa se kasaamisen riemu ja auto rupeaa näyttämään kohta taas ajoneuvolta, jos vaan motivaatio säilyy ja aikaa saa riittämään vähän tällekkin harrasteelle. Ruvettiin käymään taas punttiksella pitkän tauon jälkeen, kyllä kroppa taas tykkää ja hermot saa lepoa.