Vihdoinkin koitti se hetki kun pääsin kasaamaan alustaa. Aloittelin kasaamisen etupäästä, koska perä täytyy kasata ennen taka-akselin asentamista.

Ihan ensin asensin ylätukivarsien puslat. Täytyy muistaa asentaa ensin toisen puolen pusla, sitten akseli ja vasta sen jälkeen toisen puolen pusla. Jos puslat asentaa ensin molemmille puolin, niin sitä akselia ei tietenkään saa asennettua paikoilleen. Onneksi huomasin asian jo purkaessani etupäätä, muuten olisin saattanut tehdä turhaa työtä puslien kanssa. Tässä oli sama juttu kun muidenkin puslien kanssa, eli reikiä piti hieman avartaa, että puslat meni paikalleen. Onneksi on se pikkuinen Dremel, ihan tajuttoman hyvä vehje näihin hommiin, suosittelen.


Ensin toinen pusla, sitten akseli ja viimeiseksi toinen pusla. Hyvää meinaa tulla, toivottavasti.

Kun puslat oli asennettu paikoilleen akselin kera, pistin ylätukivarren paikoilleen. Alatukivarren asentaminen olikin sitten hieman haasteelisempi. Rungon päällä kun ei ole yhtään painoa, niin etujousien ja alatukivarren asentaminen ei olekkaan ihan helppo keikka. Käytin samaa ideaa asentamisessa, kun purkamisessakin, eli pitkää jengatankoa, jolla puristin jousen kasaan samalla, kun alatukivarsi nousi lähelle oikaa paikkaansa. Samalla tuli asennettua etuakseli ylä ja alatukivarren väliin. Loppuvaiheessa joutui käyttämään kyllä tunkkia ja jopa hihnojakin. Ei meinanneet alatukivarren pultinreiät ja rungon pultinreiät asettua linjaan. Lopulta sain kyllä pultit houkuteltua paikoilleen.


Alatukivarsi ja etujousi vedettiin paikoilleen jengatangon avulla.


Hihnalla sain vedettyä tukivarren kohdilleen ja pultit paikoilleen.


Etupää kasattuna, enää puuttuu jarrulevyt yms. kilkkeet.

Tuntien uurastuksen jälkeen sain oikean puolen pääosin kasaan. Hyvä niin, homma on hieman haastavampi kun olin odottanut, mutta eipä tässä hätää ole. Seuraavaksi pistän vasemman puolen kasaan ja sitten asennan noi jarrulevyt ja uudet laakerit yms. Sitten rupeaa toi etupää olemaan kasassa, saa kokeiltua renkaita alle ja saa siirrettyä huomion taka-akseliin ja sen asentamiseen. Sittenhän projekti olisi taas rullaavana, siinä on yksi tavoite mulla.