El Camala on hinattu tienhaaraan, jossa piti pohtia, että onko mitään järkeä pitää väkisin autoa hengissä. El Camala on ollut koomassa jo kuukausia ja toiminut elintenluovuttajan roolissa, eihän siitä ollut enää eläjäksi.
Runko oli mätä kuin Amaryllix:n kalat. Korissa oli pitsiä enemmän kuin pornokaupan alusvaaterekissä ja muutenkin El Camala oli ihan säälittävä auton kuvatus.

Mitä siis raadon kanssa pitäisi tehdä? Pitäisikö yrittää elvytystä? Eutanasia voisi olla tässä tapauksessa oikea ja humaani tapa toimia?
Teimme siis tänään Ukon kanssa päätöksen, joka päättää osaltaan El Camalan maallisen vaelluksen ja iskee pisteen tarinan loppuun. Avasimme työpöydän toiseksi ylimmän laatikon, otimme sieltä rekisteriotteen, taittelimme sen taskuuni, noudimme rekisterikilvet tallista ja lähdimme kohti katsastuskonttoria.
Konttorilla ilmoitimme apeasti, että haluamme päästää El Camalan tuskistaan ja poistaa sen rekisteristä, lopullisesti. Tiskillä ollut nainen vähän ihmetteli tätä juhlallista, mutta apeaa ilmoitustamme, mutta otti paperit vastaan ja kysyi vaan, että "haluatko tästä printatun otteen"? Ihmettelin vähän naisen utelemista ja halusin tarkennusta kysymykselle. Printti kuulemma maksaa kympin. Enhän mä mitään sillä printillä tee, joten sanoin selviäväni lmankin, kiitos ja näkemiin.
Eipä siinä sitten veisattu virsiä, eikä kyynelkään vierähtänyt poskelle, paskahan se El Camala oli, siitä ei pääse mihinkään.

1248804324_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Jää hyvästi sä ruostekasa! Edellinen omistaja, Jalmari, saisi hakea paskansa pois meidän nurkista.

Nyt pitää sitten riisua kaikki irtoava ja käyttökelpoinen pois korista ja sitten tilata joku romureiska noutamaan rungon jämää ja korin hylsyä. Onhan fiilis vähän kun korppikotkalla kun se kärkkyy haaskaa, mutta se on vaan elämää. El Camalan opullinen sijoituspaikka lienee joku metallisilppuri ja sitten kierrätykseen.
"Maasta on sinut louhittu ja silppurin kautta sulattamoon on sinun tiesi käyvä. Aamen".

1248803018_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Mäd Mäx IV, "Ruostesoturin kosto".

No niin, El Camalan taru Suomen autokannassa on sitten päättynyt päivämäärällä 28.7.2009. Toivottavasti El Orange Camala lunastaa sen lavalle kasatut odotukset. Kaikkea pientä sen kanssa on tässä puuhattu, mutta mitään jutun arvoista ei ole saatu aikaan viime aikoina.