Niinpä, miksi mitään ei tapahdu?

No Orangehan on ollut maalsikuun alusta asti maalarin hoteissa ja näin jälki käteen ajatellen olisin voinut pitää auton tallissa huhtikuulle asti ja puuhailla jotain pientä sen kanssa. Maalarilla ei ole ollut aikaa aloittaa Orangen työstämistä alkuperäisen aikataulun mukaisesti, enkä oikeastaan ole häntä asialla ahdistellutkaan. Tässä kun on ollut itselläkin kaikkea menoa ja ei välttämättä aikaa olisi projektille liiennyt.

Mitä tässä nyt sitten tapahtuu, haen auton ensi viikolla maalarilta, toivon todellakin, että se on valmis, muuten täytyy etsiä ilmeisesti uusi maalari? Mielellään sitä antaa aikaa ammattilaiselle, mutta ihan loputtomiin ei mulla itselläni ole aikaa odotella. Tarkoitus olisi saada Orange liikenteeseen kesän aikana, nyt kyllä näyttää aika toivottomalta, ellei sitten saa kavereilta kasausapuja ja hirveätä inspistä.

Olenhan tietenkin jotain saanut aikaiseksi sinä aikana kun talli on ollut autoa vailla, tilasin uudet mustat ovipahvit eBayn kautta ja toimitin penkit verhoiltavaksi. Lisäksi hommasin uuden lattiamaton, eli sisustaa varten rupeaa olemaan osaset kasassa. Penkkien pitäisi valmistua ensi viikolla, saa nähdä miltä jakkarat näyttää valmiina. Turvavyötkin meinaa olla väärän väriset, joten uudet mustat pitänee hommata, tai teettää mustat vyöt. Kaikkea muutakin pikkuosaa on tullut hommailtua, kuten sähköflektit ja jotain kiinnikkeitä ym.

Käytiinhän me perheen voimin talvilomalla Espanjassakin, tarkemmin sanottuna Marbellan Puerto Banuksessa, sehän on joku ihme rikkaitten ja kuuluisuuksien leikkikehä ja tulikin nähtyä vaikka mitä kulkineita siellä. Tuttuja ei vaan näkynyt:) Mehän sovittiin perheen kanssa sinne kun kala kuivalle maalle.
Aluksi rantabulevardin meset porsset ym. erikoisemmat ajopelit kiehtoivat silmää, mutta hetken päästä niihin kyllästyi kun Ferrarit, Lambot ja Bentleyt valtasivat näkökentän. Olihan siinä satamassa jotain veneitäkin, isoimpana paattina oli Shaf parkissa. Ilmeisesti joku Saudien kuningasperheestä omistaa ton veneen. Niillä on joku pieni majakin siinä Marbellassa. Meillä oli vuokralla sellainen "oma" huoneisto, appiukon työkaverilla on omistuksessa puolet siitä asunnosta ja saatiin se käyttöömme viikoksi. Kämppä on muuten Juha Kankkusen vanha asunto.
Viikko meni mukavasti kun käytiin kaikki eläintarhat ja muut pari vuotiaalle pojalle mieleiset paikat läpi, käytiin myös Gibraltarilla ja Jerezin moottoriradalla. Radalla oli jotkut sunnuntai ajot meneillään, joten nähtiin moottoripyöriäkin ja vauhdikasta ajoa.
Muutenkin tuli ajeltua pitkin ja poikin kun oli autokin vuokralla, tällä tavalla tulee nähtyä paljon ja suhteellisen lyhyessä ajassa vielä.



Vuokrakämppä Puerto Banuksessa, Marbellan kupeessa. Asunto on tuolla ylhäällä, joten näkymät oli kohdallaan.


Gibraltar!


"Gibraltar pysyy Englannilla niin kauan kun apinat asustelee vuorella". Selvä peli.


Jerezin moottorirata, pitivät vauhtia yllä tässä pääsuoran päässä.


Rondan "uusi silta". Matkaa alas rotkoon noin 120m. Komeat oli näkymät.


Selwo Marina, täällä oli vaikka mitä vesielukka, Ukko tykkäsi kovasti. "Pinni kakkasi veteen".


Selwo Aventura, täällä liikuttiin kuorma-autolla, lavalla istuen. Kunnon safari meinikiä. Ukon kommentit paikasta, "Saavikuono päkittää".


Fuengirola Zoo, täällä oli komeat puitteet ja elukat oli lasin takana, muutaman sentin päässä. "Villisika", Ukon lempielukka tuona päivänä.

Puerto Banuksen satama on oikeasti nähtävyys sinänsä. Veneitä löytyy yli 50 metrisestä jahdista alkaen, Räikkösen entinen paattikin olisi keskikokoa täällä. Sataman vieressä kulkee rantabulevardi jonka varteen raha parkkeeraa autojaan, tänne ei ole asiaa ilman kulkulupaa. Portti takaa sen, että ihan kuka vaan ei pääse ajelemaan rantakatua pitkin.


Zurbagan oli suurin purjevene, pituuttai 88 jalkaa, ei ihan pieni siis.


Tällaisia paatteja oli useita, tyyliin 70 jalkaisia venhoja.




Kuvaamatta jäi muutama komea Bentley, Mustang Super snake ja useita Ferrareita. McLaren SLR livahti myös ohi ja SL Mersuja ym. Hienoja olivat. Käytiin yhdessä autokaupassa uteliaisuuttamme ja myyjä sanoi, että siellä on tärkeää, että auto ja kello on viimesen päälle, muulla ei ole niin väliä. Tästä syystä vanhemmat Ferrarit ym. arvoautot on aika kohtuuhintaisia tuolla. Ferrari 60000€, ei paha;)

Kun oli aika palata kotiin, päättivät Islantilaiset järjestää grillibileet, jonka seurauksena koko Eurooppa peittyi tuhkaan ja meiltäkin lento kotiin peruuntui. Mitäpä siinä sitten, toinen viikko kohteessa meni ihan mukavasti sen jälkeen kun oltiin muutama päivä stressattu paluukyydin kanssa. Saatiin lopulta uudet lennot seuraavalle lauantaille.

Palaillaan pian Orange jutuilla!