Purkuvaiheessa tein samalla listaa osista ja tarvikkeista, joita tulen tarvitsemaan projektin edetessä, ongelmia oli tulossa tälläkin saralla.

Kun havaitsin, että pellit on osaltaan aika inhottavassa kunnossa, ajattelin vaihtaa vaurioituneet uusiin. Laitoin kyselyä muutamalle isommalle suomalaiselle purkaamolle osista.
Vasen ovi, takakaaret, takaluukku, lavan listat sekä sisustan listoja ja muuta pientä osaa. Mitään ei löytynyt, ei yhtään mitään. Meinasi tässä vaiheessa usko loppua, mutta minkäs teet, täytyyhän sitä kuitenkin jotain autolle tehdä, edelleen osat hakusessa. Hämeenlinnassa oli kyllä pari autoa nettisivujen mukaan, mutta ei siis mitään mitä olin etsimässä, oli turhautunut olo.

1825498.jpg
Purkuauton raato Hämeenlinnassa.

Kyselin tutuilta, laitoin V8-Magazinen torille ostoilmoituksen, tuloksetta. Kellään ei taida olla osia suomessa, uskottava on. Kävin pyörimässä verkon keskustelupalstoilla, mutta eipä sieltäkään apua löytynyt.

Tilanne on sinällään erikoinen, kun tiedän, että Caminoa on tuotu aikanaan paljon suomeen, vielä 10 vuotta sitten osia löytyi erittäin hyvin purkaamoilta, mihin kaikki on joutuneet, onko kaikki siirretty harrasteautoiksi ja siksi niitä ei kerran löydy purkaamoilta?

Nyt kun olen selannut netin myynti-ilmoituksia, niin tarjolla olisi samaan rahaan selkeästi paremmassa kunnossa olevia, kannattiko ostaa tämä raato, ehkä ei, mutta kävimme vaimon kanssa katselemassa muutamaa autoa ennen Camalaa, eikä ne ainakaan parempia olleet.

Metsästys jatkuu.