No niin, pitkästä aikaa pääsin tuhertamaan Camalan kimpussa. Tarkoituksena on edelleen saada runko ja kori erilleen, jonka jälkeen pääsisi runkoa hitsailemaan ja kunnostamaan.

Kuten jo aikaisemmin mietin, että pitäisikö keula purkaa ennen korin pois nostamista, niin päädyin tähän keulan purkamiseen. Hyvä niin, sillä löytyi taas jotain uutta ja ihmeellistä. Vasemman puolen lokasuoja on oikastu kolarin jäljiltä huonosti ja syylärin kehyspelti on vaihto kunnossa. Sekin on oikastu huonosti, ei ihme, että keulan pellit eivät oikein osuneet kohdilleen. Näyttää siltä, että olisi järkevää vaihtaa molemmat lokasuojat sekä syylärin kehys ja jos hyvään hintaan jostain löytyy, niin vasen sisälokasuoja menee vaihtoon kanssa. Ilmeisesti kolarissa sisälokasuoja on haljennut ja tää aikaisempi omistaja on sen fiksannut pellillä ja silikoonilla, ajaa asiansa, mutta on hieman ruma.

1886098.jpg
Keulapala pois, hakusessa vaha keula.

1886090.jpg
Omaa silmää ei tää 4-valokeula miellytä.

Mitään ssurempia ongelmia ei keulan peltien irroituksessa tullut vastaan, pari kiinnitysruuvia korkkasi, mutta eipä se mikään yllätys ole lähes 30 vuotaassa autossa. Rungon ja korin väliset kiinnityskohdat on kyllä aika haperossa kunnossa, puslat varsinkin ihan kuivat ja murenivat irroitettaessa. Nyt kun keula on irti, niin pitäis ruveta ihmettelemään sitä korin nosto-operaatiota. Täytyy varmaan kutsua kaverit käymään ja nostaa ihan porukalla vaan, tietty vois pyytää kaveri käymään kaivinkoneen kanssa, ei trttis lihaksia rasittaa.

1886100.jpg
Oikea lokasuoja irti, vasen jäljellä ja syylärin kehys.

1886102.jpg
Keula purettuna, ei muuta kun kori irti ja rungon kimppuun.

1886117.jpg
Aika kasa romua, melkein kaikki tekisi mieli vaihtaa, mutta osien saanti hankalaa.

Oli aika yllätys, että kuinka helppo homma keulan purku oli, odotin enemmän ongelmia pulttien kanssa ja muutenkin olin asennoitunut isompaan vitutukseen. Aikaa tais mennä alle 3 tuntia kaikkinensa.
Nyt täytyy taas kysellä romuttamoilta, että löytyykö näitäkään osia mistään, lokasuojat täytyy kyllä laittaa uusiksi, eihän noita kannata oikoa ja hitsailla jos ehjät löytyy edullisesti. Mielessä on käynyt jopa toisen raadon hommaminen varaosiksi, pihalle koristeeksi naapurien iloksi.

1886149.jpg
Laittelin ohimennen myös lootan koneen jatkoksi.

Kaikki se on eteenpäin, mitä vaan pientäkin tekee. Aika on vaan kortilla kun pitäis jaksaa poikaakin hoidella ja töitäkin pitää tehdä.