Niinpä, mitäs nyt tekisi?

Ajokausi on vielä kesken, mutta perä huutaa siihen malliin, että äkkinäinen kuvittelee hävittäjäkoneen seuraavan jatkuvast Orangen vanavedessäi. Ei ole hauska ajaa kun kuulosuojaimet pitäisi olla päässä, ajonautinto vähän kärsii.
Täytyisi ottaa taka-akseli autosta ja kurkata perän uumeniin, sitä ennen pitäisi hommata uudet välitykset. Summitilta ne saisi suhteellisen nopeasti jos ottaisi FedEx:n kyydissä, tulisivat hieman edullisemmaksikin verrattuna suomihintoihin. Samalla voisi tilata asennussarjan, tulisipahan kerralla valmista ja vinkuminen jäisi unholaan.

Kun perä olisi kasassa, voisi Orangen viedä säädettäväksi vaikka ST-Motorsille, tätä silmälläpitäen hommasin neula. suutin ja jousisarjan kaasuttimeen. Tulipahan hommattua myös säädettävä alipainekello HEI-jakajaan, mutta se oli turha hankinta, uudessa jakajassa kun oli moinen värkki vakiona. Kyllähän toi auto liikahtaa nyttenkin ihan mukavasti, mutta säätäminen tekisi varmasti hyvää koneelle ja voisi sitä ittekkin jättää arvuuttelut tehoreserveistä vähemmälle kun olisi printti kourassa.

Maalarin kanssa sovittiin, että hän ottaa Orangen takaisin hoteisiin lokakuussa, maalaa lavan pohjan ja konepellin uudestaan. Joku kemiallinen häikkä oli tullut pintoihin kun olivat jääneet pehmeiksi. Samalla laitetaan katto ja lokasuoja kuntoon.

Onpahan tossa vielä talven varalle pikkuhommia jäljellä. Syyläri falskaa hieman, peltisarjat pitäisi pinnoittaa keraamisella maalilla, vuotaapa bensalinjakin yhdestä kohtaa, liitos kiinteän ja joustavan linjan välillä on ilmeisen huono.

No miltäs se Orange nyt sitten näyttää lähes valmiina, ohessa linkki juutuupiin, siellä on videonpätkä autosta nykykuosissaan. Ei paha, vaikka itte sanonkin.

Vielä kun saisi kaikki "turhat" osat kaupaksi, niin saisi talliakin siistittyä, esimerkiksi keulan kromit tuli hommattua uudet, joten siistit osat lojuu nyt tallissa. Muutakin sälää on vielä jäljellä.


Orangen vanha hymy olisi kaupan.

Täytyypä päivittää taas tilannettak un perä on kasassa, auto penkitetty tai muuta kerrottavaa ilmenee.