Meillä oli työpaikalla sellainen Polarin kehon ikätesti ja sehän ei mennyt ihan putkeen. Olen treenannut salilla viimeiset 10 vuotta 4 kertaa viikossa ja olen ollut kuntotesteissä aina kiitettävällä tasolla, nyt rapsahti testissä keholle ikää muutama vuosi enemmän kuin oikea ikäni on.
No voihan sitä tulosta selitellä vaikka sillä, että meidän Ukko on aika vaativaa sorttia, joten salilla käynti on jäänyt lähes nollaan viimeisen vuoden aikana. Poskiontelotulehduskin vaivasi testin aikana, seli seli seli...

No me ajateltiin jo ennen testiä vaimon kanssa hyödyntää autotallin yhteydessä oleva puuvarasto paremmin ja pistää sinne pystyyn oma pieni treenitila. Varasto ei ole kuin 3x3 metrin kokoinen, mutta sinne saa kyllä mahtumaan penkin, kyykkytelineen ja semmoisen monitoimivehkeen jolla saa riivattu koko kehoa. Eipä muuta kun varasto tyhjäksi ja seiniä maalaamaan.
Kun seinät ja katto oli maalattu valkoisella, rupesi tila näyttämään yllättävän tilavalta. Seinät oli ennen oranssit ja vaaleansiniset, joten valkoinen todellakin avartaa. Samalla uusittiin vanha valaistus ja kattoon pistettiin uudet halogeenispotit. Lattialla oli alkujaan vanha vaalea muovimatto, tämän päälle laitettiin uusi ruskea matto, sellaista karheaa eteisenmattoa.

Laitteita katseltiin ensin nettihuutokaupasta, mutta sopivia ei tahtonut löytyä, joten uudet laitteet löytyi Polkupyörätukun alesta. Vehkeet on Weiderin sarjaa, eli ihan ok. laatua kotikäyttöön, ainakin tohon rahaan. Penkki sekä kyykky/penkkiteline yhdistelmä on tilaa säästävä ratkaisu, vaikkakin kyykkyteline on vähän huteran oloinen, varsinkin isompien painojen kanssa. Monitoimilaite on samalta valmistajalta ja siinä on suhteellisen iso painopakka, jopa alataljavetoa ajatellen. Painot ja voimanostotanko löytyi myös samasta paikasta, tosin levypainoja on vähän kevyenoloisesti maastavetoa ajatellen. Täytynee ostaa pari 20kg kiekkoa jostain, vaikka tarjoustalosta, siellä niitä näytti olevan kohtuu rahalla. Käsipainoja pitää vielä hommata, paras olisi semmoinen, jota voisi säätää kiekkoja lisäämällä tai poistamalla, mutta tarpeeksi isoja ei oikein löydy noista halpismestoista, maksimissaan pitäisi painoja olla noin 30kg. per käsi. Huutonetissä on semmoiset myynnissä, saa nähdä mihin rahaan ne irtoaisi.


Penkki sekä telineet penkkipunnerrusta ja kyykkyä silmälläpitäen.


Monitoiminen "kuntokeskus "pääasiassa yläkropan treenaamista varten.


Huiman kokoisella salilla on pinta-alaa kokonaiset 9 neliömetriä.

Kyllähän tuolla tekee perustreenit, mutta kunnon maksimit saa tehtyä 100% teholla vain kunnon varustellulla salilla.

El Orange menee maalaukseen kuun vaihteessa, sillä aikaa voisi auton sisustan muoviosia maalata mustalla ja valmistautua henkisesti auton kasaamiseen.