Kuten kaikki muistavat, Camalan runko oli himen naisellinen kun esimerkiksi perässä löytyi pitsiä.

2081008.jpg
Itse tehty korinkannake ja pitsiä rungon päässä.

Ajattelin, että helpommalla pääsisin jos vaihtaisin koko loppupään rungosta, olihan joku suhari rakennellut melkein alkuperäistä vastaavan puslan paikankin korinkannattimeksi.
Kyselin rungon pätkää suomen romuttamoilta, mutta turhaan. Täältä ei oikeasti tahdo löytyä mitään osia Caminoon, jos jotain löytyykin hinta on ihan älytön.

Katselin osia jenkkilästä kun olin törmännyt aikaisemmin E-bayn sivuilla rungon pätkiin, hinta oli ihan fiksun oloinen, mutta hintaanhan pitää tietty lisätä rahti, tulli ja alvi. Suomi on kiva maa kun täällä joutuu maksamaan tullin ja alvin myös rahdista, mikä ihmeen järki siinäkin on, että noista pitää maksa em. maksut? Yritin El Camino storen kanssa sumplia asiaa siten, että rahdista ei olisi tullia tarvinnut maksaa, mutta turhaan. Mainitsin asiasta tullissakin ja ihmettelin vaan, että on siinä romuraudalla kilohinta kun loppusumma osille kipusi lähelle 250€, ei mitään tolkkua.

Löysin netin kautta linkin sikäläisen romuttamon sivuille ja kyselin noita rungon pätkiä sieltä, osat löytyivät ja tulivat parissa viikossa suomeen. Helppo homma, mutta noi ylimääräiset kulut kyllä nostaa osien hinnan kohtuuttomaksi.

2080986.jpg
Uudet rungon pätkät, ei ruostetta missään.

Jos nyt käy niin, että ostan sen varaosa-auton, niin tuli periaatteessa ostettua noi sarvet turhaan, mutta ehdin tilata osat ennen kuin olin tota auto asiaa vienyt eteenpäin. Turha sitä on enään murehtia, onpahan ainakin jotain ehjääkin ja ruosteesta vapaata pätkää rungossakin.